Sleutel verloren of gebroken?

Heeft u uw sleutel alweer verloren of is die gebroken in het slot? Zulke ongelukken kan eenieder voorkomen. Maar het is belangrijk dat u altijd voorbereid bent. En dit kunt u doen door het nummer van slotenmaker Amsterdam in uw mobiel op te slaan. Deze slotenmaker kan echt alles voor je doen. Lees meer over wat deze slotenmaker voor u kan doen.

Wat kan de slotenmaker voor u doen?

Sleutel kopiëren

De slotenmaker is expert als het gaat om het maken van een reservesleutel. Het hebben van een reservesleutels is altijd goed. U weet maar nooit, wanneer die u zal helpen. De slotenmaker is ook te vertrouwen. U hoeft niet te vrezen dat de slotenmaker ook een reservesleutel voor zichzelf maakt om later in te breken in uw woning.

24/7 nooddiensten

Bent u buiten opgesloten of kunt u niet meer in uw auto? Het maakt niet uit hoe laat dit incident zich voordoet, het Amsterdamse slotenmakersbedrijf is 24/7 tot uw dienst. U hoeft ze alleen te bellen en ze zijn binnen de kortste tijd bij u op locatie om de gebroken sleutel te repareren of om uw slot zonder beschadiging open te maken.

Het plaatsen van nieuwe sloten

De slotenmaker kan ook nieuwe sloten voor u plaatsen als u pas verhuisd bent of als uw sloten gebroken is en die vervangen moet worden. Bij een verhuizing is het raadzaam om meteen nieuwe sloten te laten plaatsen door de slotenmaker, want je weet maar noot wie een kopie van de sleutels heeft. Slotenmakers kunnen een geheel nieuw slot instaleren en kunnen het bestaande slot ook versleutelen. De keuze ligt aan u.

Het repareren van sloten

Problemen die u kunt ondervinden met sloten zijn moeilijk vergrendelen, kapotte sleutels die in het slot blijven steken en bevroren sloten. Als u problemen ondervindt, kan een slotenmaker bepalen of uw slot kan worden gerepareerd of volledig moet worden vervangen.

Controle op de mate van beveiliging

De slotenmaker kan ook voor u nagaan of uw huis voldoende en goed beveiligd is tegen inbraak. Tijdens de controle zal de slotenmaker de zwakke plekken kunnen identificeren en hij kan u ook meteen adviezen geven welke beveiligingstechnieken het beste bij uw huis en leefstijl passen. Zo een controle is een echte aanrader, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw eigendommen, wanneer u niet thuis bent.

Waarom moet u deze slotenmaker inhuren?

Wacht niet tot het gebeurt. De grootste fout die mensen maken, is wachten tot ze een slotenmaker nodig hebben om het onderzoek te doen en een nummer te krijgen. U zou tegen uzelf kunnen zeggen dat u nooit een fout zult maken, zoals het vergeten van uw sleutels in uw auto en uzelf dan buiten te sluiten, maar zelfs de besten van ons zullen die tijdelijke vergissingen krijgen. Het is beter om u van tevoren voor te bereiden. Sla het nummer van de slotenmaker op in uw mobiel. Zij hebben de juiste gereedschappen, kennis en ervaring om uw van dienst te zijn. U hoeft helemaal niet te vrezen, want hulp komt nooit laat aan als u hun belt. 

©2017 Bedrijven Vlaanderen 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin